Üdvözöllek dicső lovag

Beta: A blog célja, hogy okos dolgokat írjon okos embereknek, hogy még okosabbak legyenek.

Twitter verseny!

    Iratkozz fel a feedre:

    Címkék

    2008.06.06. 23:52 fassy

    3, 2, 1, start

    Üdv, ha ezt olvasod, akkor elindult a blog.

    Mi ez?
    A tutifranko.blog.hu a szaszaosztjaatutifrankot evk-s email lista, majd később a Szaszaosztjaatutifrankót blog egyenesági leszármazottja, annak egy konszolidáltabb, érettebb reinkarnációja.

    De mégis mi ez?
    A tutifranko.blog.hu a blogom, amit azért írok, mert számos fontos, érdekes és hasznos témában van vélményem. Ezeket elmondva, majd a kommentekben esetleg megvitatva növelhetjük a saját hasznosságunkat, ezzel pareto-hatékony változást előidézendő a világon. Tuti buli.

    De mégis miről szól?
    A tartalom tag-ekkel ellátva fog megjelenni, ezek nyújtanak támaszt a téma behatárolásában. Ezek pedig:

    economist: közgazdasági témájú, alapvetően a mikroökonómia alapmodelljeihez visszanyúló fejtegetés, gyakorlatias és saját szám íze szerinti interpretálásban.

    a közgazdász megoldja: olyan projektek, amelyeket magam végeztem el közgazdász létemre, szégyen szemre. Merthogy nem nekem, hanem valaki másnak a feladata lett volna, de az lusta disznó/túl hülye volt hozzá. (személyes kedvencem)

    emberi nyelven: bonyodalmas és szövevényes dolgok (többnyire IT témában) kifejtése emberi nyelven, a füst és a lézer eltávolításával.

    kurvaország: alapvetően oda kerül ez a tag, amelynek a végére odaírhatnám, hogy "nyilván, hiszen Magyarországon vagyunk". (politikamentesen persze szigorúan)

    21.század: szintén személyes kedvencem, a csodálatos technológia közgazdász és felhasználói szemmel. Semmi kocka megközelítés, kizárólag user experience.

    én: személyes bejegyzések, énblog jellegűen.

    Ezen kívül egy csomó más dolog, ami majd menet közben jön.

    Jó lesz?
    Kurvajó.

    Szólj hozzá!

    Címkék: szolgálati én


    A bejegyzés trackback címe:

    https://tutifranko.blog.hu/api/trackback/id/tr62507628

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása